dierenarts met wachtdienst

 • 24/7

  ook in De Lier

  Ook voor de regio De Lier kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van De Lier te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in De Lier

dierenarts met wachtdienst in De Lier.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts met wachtdienst en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van De Lier. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio De Lier via de dierenartsen uit De Lier zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit De Lier. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts met wachtdienst?

Ook voor De Lier verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts met wachtdienst. Mocht er in De Lier geen dierenarts met wachtdienst zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts met wachtdienst uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit De Lier, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit De Lier. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in De Lier u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in De Lier geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts met wachtdienst beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van De Lier laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van De Lier steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts met wachtdienst is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts met wachtdienst is in De Lier of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in De Lier, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.