dierenarts met wachtdienst

 • 24/7

  ook in het Bildt

  Ook voor de regio het Bildt kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van het Bildt te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in het Bildt

dierenarts met wachtdienst in het Bildt.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts met wachtdienst en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van het Bildt. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio het Bildt via de dierenartsen uit het Bildt zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit het Bildt. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts met wachtdienst?

Ook voor het Bildt verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts met wachtdienst. Mocht er in het Bildt geen dierenarts met wachtdienst zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts met wachtdienst uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit het Bildt, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit het Bildt. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in het Bildt u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in het Bildt geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts met wachtdienst beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van het Bildt laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van het Bildt steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts met wachtdienst is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts met wachtdienst is in het Bildt of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in het Bildt, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.