dierenarts met wachtdienst

 • 24/7

  ook in Lichtenvoorde

  Ook voor de regio Lichtenvoorde kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Lichtenvoorde te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Lichtenvoorde

dierenarts met wachtdienst in Lichtenvoorde.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts met wachtdienst en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Lichtenvoorde. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Lichtenvoorde via de dierenartsen uit Lichtenvoorde zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Lichtenvoorde. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts met wachtdienst?

Ook voor Lichtenvoorde verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts met wachtdienst. Mocht er in Lichtenvoorde geen dierenarts met wachtdienst zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts met wachtdienst uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Lichtenvoorde, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Lichtenvoorde. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Lichtenvoorde u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Lichtenvoorde geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts met wachtdienst beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Lichtenvoorde laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Lichtenvoorde steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts met wachtdienst is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts met wachtdienst is in Lichtenvoorde of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Lichtenvoorde, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.