dierenarts met wachtdienst

 • 24/7

  ook in Noardeast-Fryslân

  Ook voor de regio Noardeast-Fryslân kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Noardeast-Fryslân te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Noardeast-Fryslân

dierenarts met wachtdienst in Noardeast-Fryslân.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts met wachtdienst en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Noardeast-Fryslân. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Noardeast-Fryslân via de dierenartsen uit Noardeast-Fryslân zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Noardeast-Fryslân. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts met wachtdienst?

Ook voor Noardeast-Fryslân verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts met wachtdienst. Mocht er in Noardeast-Fryslân geen dierenarts met wachtdienst zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts met wachtdienst uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Noardeast-Fryslân, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Noardeast-Fryslân. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Noardeast-Fryslân u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Noardeast-Fryslân geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts met wachtdienst beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Noardeast-Fryslân laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Noardeast-Fryslân steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts met wachtdienst is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts met wachtdienst is in Noardeast-Fryslân of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Noardeast-Fryslân, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciĂ«le redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.